• Вече плащания и с Revolut
  • Методи на плащане

    Методи на плащане
  • Банер

  • Бързи доставки със Speedy
  • Надеждни доставки с Еконт
Хималайска сол йодирана - едра
  • Хималайска сол йодирана - едра

Хималайска сол йодирана - едра - 1 кг.

Рейтинг 

произход: Индия 

2,82 лв.
Количество
In Stock

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,06 лв..


Описание

Хималайската сол е наричана бяло злато, въпреки че по-често се среща в розов или червеникав цвят (кристалите в матово или прозрачно бяло са по-редки). Тя е изключително полезна за организма и се разглежда като природен феномен.

Това, което я прави наистина уникална и в пъти по-добра от рафинираната сол, е богатия й минерален състав.

Добива се от втората по големина в Света солна мина в пакистанския град Кевра, намиращ се на 300 километра от Хималаите.

Хималайската кристална сол се е образувала в резултат на специфични геоложки процеси преди повече от 250 милиона години, от кристализирали легла морска сол, които са били покрити с лава.

Съхранена по този начин сред девствената природа, защитена от толкова сняг и лед, тази сол е останала изцяло изолирана от съвременното замърсяване. Мнозината изследователи, които са проучвали качествата и състава й смятат, че това е възможно най-чистата сол, която би могла да се намери на цялата планета.

Чистата, естествена кристална сол е била подложена на огромен натиск в продължение на милиони години. Упражненото върху нея налягане е отговорно за създаването на кристалите на солта. Колкото по-висока е стойността на налягането, толкова по-перфектен е реда в кристалната структура.

Затова хималайската сол не е само подправка! Тя е носител на информация, която се абсорбира от клетките ни. Хималайската сол е здравословна добавка, която прави храненето по-балансирано и пълноценно.

Подробности за продукта
Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете свой отзив

Хималайска сол йодирана - едра - 1 кг.

Хималайска сол йодирана - едра - 1 кг.

произход: Индия 

Напишете свой отзив
Вижте също и:
В следната категория има още 8 продукта:

Последвайте ни във Facebook