• Методи на плащане

    Методи на плащане
  • Надеждни доставки с Еконт
Козметика
Козметика

Козметика

Био козметиката се отличава от обикновените козметични средства, предлагани на пазара, заради влаганите екстракти. Те са отгледани без изкуствени торове, хербициди, пестициди или са диворастящи, събрани в екологично чисти райони. Био козметиката не съдържа съставки от животински произход или от генетично модифицирани организми.

Композициите не се обработват топлинно, както при традиционното приготвяне, а използваните студени технологии позволяват да се съхранят ценните свойства на компонентите. Не се използват и йонизиращи лъчения при обработката им. Не се използват изкуствени и синтетични вещества, продукти на петролната промишленост, които могат да нарушат защитната бариера на кожата и да увредят структурата на роговия слой. Не съдържат и изкуствени консерванти, които могат да увредят клетките на кожата. Ролята на консерванти се изпълнява от етерични масла, смоли, восъци.

Био козметиката - това са продукти, в които се влагат само натурални, биологични съставки. Използват се етерични масла, восъци и смоли, вместо изкуствено създадени консерванти. Самите съставки имат сертификат, че са произведени биологично. Влагането на такива съставки в козметиката прави крайния продукт био.

Налични са 51 продукта.

Показани са 1-51 от общо 51 артикул(а)
Активни филтри

Последвайте ни във Facebook