Круиз цветовете на арабския свят

7 ДНИ

Кораб: MSC Bellissima - 5*

CR1.jpgCR2.jpgCR4.jpg 

С маршрута на MSC Bellissima ще имате възможността да посетите легендарния Дубай с вълнуващите му забележителности, Абу Даби с неповторимата Бяла джамия, ще посетите остров Сир Бани Яс с неговите девствени плажове и ще имате възможността да изкарате няколко дни в една още неизследвана и скрита от масовите туристи перла – Оман. Потопете се в лукса и екзотиката на арабската атмосфера, отидете на джип-сафари в пустинята, качете се на най-високата сграда в света, карайте ски насред лятото или просто се насладете на една лятна и слънчева почивка насред зимните месеци.

Впуснете се в едно невероятно кулинарно преживяване с автентичната арабска кухня и се насладете на прекрасните местни храни като хумус, табуле, фалафели, шаварма, всичко това изпипано до съвършенство с многообразието от подправки, характерни за региона.

MSC Bellissima предлага нещо уникално за света на морските приключения - оригиналните и несравними Цирк дьо Солей с представления в открито море. Специално за новия кораб те разширяват творческия си подход и създават две нови оригинални шоу програми, ексклузивни за MSC Bellissima - VARÉLIA и SYMA. С новаторски дизайн, най-модерни технологии, богат избор от заведения за хранене на световноизвестни главни готвачи, развлечения от световна класа, стилно и комфортно настаняване, иновативният нов кораб MSC Bellissima обещава на пасажерите си незабравима круизна ваканция.

MSC Bellissima разполага с три основни ресторанта - Posidonia Restaurant, Lighthouse Restaurant и IL Ciliegio. Ястията варират от традиционна средиземноморска кухня до екзотични интернационални рецепти. Всички продукти са пресни и внимателно подбрани и се приготвят непосредствено преди всяко хранене от цяла армия готвачи.

За гурме почитателите, Bellissima предлага 4 специализирани ресторанта - френски ресторант L'Atelier Bistrot, перфектното телешко в Butcher's Cut, ¡HOLA! Tapas bar от световноизвестния испански шеф Рамон Фрейша, японска кухня в Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar.

CR3.jpg

Първо плаване с MSC Grandiosa

7 дни

Кораб: MSC Bellissima - 5*

MSC Grandiosa е най-новата звезда във флотилията на MSC Cruises. Тя започва плаванията си през ноември 2019 година! Бъдете сред първите на борда на най-големия и луксозен кораб на MSC Cruises! Посетете Генуа, Рим, Сицилия, Валета, Барселона и Марсилия. 

Заедно с невероятния круиз, ще се впуснете е в едно невероятно кулинарно преживяване с автентичната Средиземноморска кухня, на която ще можете да се насладите както на борда на кораба, така и на всяка една отделна спирка по маршрута! Ще имате възможността да опитате най-вкусните италиански гозби, поляти със зехтин и поднесени по съвършен начин. Ще видите приготовленията на майстор-готвачите пред очите си и ще вкусите едни от най-апетитните и пресни средиземноморски храни, които се предлагат в този регион. Разнообразното меню, което се сервира на борда, ще задоволи и най-изисканите вкусове.  

Красива обиколка на най-посещаваните и желани европейски дестинации с невероятно вкусно изкушение на всяка спирка!

Красивият кораб ще ви изненада с неизборими удобства и развлечния, както и с петзвездна кухня.

Grandiosa предлага нещо уникално за света на морските приключения - оригиналните и несравними Цирк дьо Солей с представления в открито море. С новаторски дизайн, най-модерни технологии, богат избор от заведения за хранене на световноизвестни главни готвачи, развлечения от световна класа, стилно и комфортно настаняване, иновативният нов кораб MSC Grandiosa обещава на пасажерите си незабравима круизна ваканция.

Освен основните три ресторанта, Grandiosa ще предложи на най-взискателните почитатели на гурме кухнята 4 специализирани ресторанта - френски ресторант L'Atelier Bistrot, перфектното телешко в Butcher's Cut, ¡HOLA! Tapas bar от световноизвестния испански шеф Рамон Фрейша, японска кухня в Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar.

Последвайте ни във Facebook