eSpices.net

Ние - екипът на eSpices.net Ви предлагаме богат избор от най-високо качество на подправки и смеси, винаги пресни и ароматни..

Подбираме качествени растения и суровини, събрани в екологични райони на България и други части на света от сертифицирани и надеждни производители. Предлагаме разнообразни продукти, на базата на натурални природни източници, като се стараем да поддържаме богат и качествен асортимент.

  • Топ качество,
  • Бързо и качествено обслужване,
  • Политика целяща комфорта на клиентите ни.

Нашият екип


Успехът на всяка една фирма е винаги сбор от постиженията на нейния персонал. 

Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите и услугите на една компания. Това е още по-важно за предприятие, което е превърнало експертноста и доброто обслужване в своя мисия. Нашите служители са посветени на това, ежедневно да проучват от какво се нуждаят нашите клиенти и работейки в тясно сътрудничество, те превръщат информацията и знанието в практически приложимо при продажбите на продуктите, които предлагаме.

Подходящата квалификация, съответстваща на длъжността на всеки един от нашите служители и богатия практически опит са гаранция за високия професионализъм на нашия екип.

Мисия и Визия

Нашата  визия е Клиентите и Потребителите да имат възможността да правят информиран избор и да получават от нас най-добрия продукт на оптимална цена, при осигуряване адекватно пазарно присъствие. За да отговаряме на постоянно повишаващите се нужди и изисквания на Клиента, ние откриваме пазарни тенденции и разработваме уникални в категорията си предложения  в стремежа си да му доставим повече, отколкото очаква. 
Ние вярваме, че с използването на подходящата маркетингова комуникация сме в състояние да предизвикаме промяна във възприятието и съзнанието на консуматора и сме способни да препозиционираме сегментите на пазара с пускането на нови, уникални по рода си продукти с постоянно и високо качество.

Последвайте ни във Facebook