1c5b9e1665f15ec419615f200d6f6419_0.jpg

ХоРеКа - HORECA, е специфично название за търговия и дистрибуция, обслужващ хотели, кетъринг фирми, ресторанти, кафенета, производители на готови храни, училищни столове, офиси, болници, курортни комплекси, учреждения, бензиностанции и др.

В България има над 15000 заведения за хранене. Към днешна дата eSpices.net е основен партньор на ресторантите у нас, като предлага всичко, от което те имат нужда, под един покрив. Всеки ресторант – от малката механа, предлагаща  българска национална кухня, до гурме ресторанти с изтънчена френска кухня – всеки може да намери своите продукти в разфасовка, удобна за работа и съхранение, и на цена, даваща възможност за добра печалба.

eSpices.net работи директно с международни производители и утвърдени доставчици и предлага изключително добре селектирани продукти с акцент върху важните за ресторантьорите и хотелиерите стоки. С цел конкурентност на пазара, предлагаме атрактивни цени, на различни продукти от ежедневния ресторантьорски лист с поръчки.

Разнообразието на стоки, ценови нива и качествени характеристики дават възможност на всеки професионалист да избере необходимите артикули според планирания бюджет.  Особеностите на този вид пазар са свързани основно с клиентите и обектите, които обслужваме. Регулярното и навременно обслужване, както и лансирането на нови продукти и реализирането на нуждите на пазара са съобразени с редица специфични особености с изявена сезонност на някои региони, обособена както от периода на годината, така и в зависимост от регионалното им позициониране. 

Продуктовото портфолио в eSpices.net е от специално селектирани стоки, за да обслужват специфичните нужни на ХоРеКа канала. Качественото и комплексно обслужване изисква специализирана структура и организация, различна и отделна от тази, обслужваща пазара на дребно. 

Задължителни са професионалният подбор относно продуктите за бизнеса, както и гъвкавостта по отношение на бързите доставки към клиентите.

Последвайте ни във Facebook