Всички най-продавани
  • Методи на плащане

    Методи на плащане
  • Бързи доставки със Speedy
Пипер меланж - шарен пипер - 100 гр.
  • Пипер меланж - шарен пипер - 100 гр.

Пипер меланж - шарен пипер - 100 гр.

Рейтинг 
5,33 лв.
Количество
In Stock

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of 0,15 лв..


Описание

Пиперът меланж е микс от бял пипер, черен пипер, розов пипер и зелен пипер. Той е и една от класическите подправки, подходящи за повечето основни ястия. Пиперът меланж подхожда добре на меса, зеленчуци и сосове. Четирите отделни подправки се комбинират успешно, заради сходните, но същевременно различните си аромати. С пипер меланж придавате интересна визия на ястиято си и може да се използва за декорация.

Белият пипер произлиза от зрелите плодове на черния пипер и има по-мек вкус. Кулинарите го използват предимно в рецептите за бели сосове.

Зеленият пипер също има лек аромат и е изключително подходящ за маринати и саламури с оцет. Той произлиза от зелените зърна на черния пипер.

Черният пипер е най-популярния сред останалите видове пипер. Използва се за почти всички солени ястия в българската кухня.

Розовият пипер представлява сушени плодове от американски ясен. Използва се в различни пикантни миксове, за подправяне на риба и супи.

Подробности за продукта
Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете свой отзив

Пипер меланж - шарен пипер - 100 гр.

Пипер меланж - шарен пипер - 100 гр.

Напишете свой отзив
В следната категория има още 8 продукта: