fbpx

Холивудската красавица Анджелина Джоли според западните медии се храни основно със зърна. Актрисата е вманиачена по здравословното хранене и семената, сушените плодове и маслата, за които смята, че са изключително полезни за здравето й. Набавят й дневната доза от всичко необходимо за нейният организъм – фибри, белтъчини и омага 3 киселини.

Актрисата консумира в големи дози жито, семена от чиа, лимец, елда и киноа, като твърди, че те й помагат да бъде предимно здрава и в тях има всички хранителни вещества, които не намира в другите продукти. Споделя за положителното им въздействие което усеща. Повече прилив на енергия и жизнен тонус. Кожата й била по бляскава и сиайна, а настроението усмихнато и приповдигнато.

Започва денят си с една супена лъжица кокосово масло и шепа зърна. Понякога тя пропуска обяда или той се състой в порция бадеми, лешници,кашу и малко фурми. Докато е в движение харесва зърнено смути или протеинов шейк. Обожава прясно изстискан грейпфрут и малко киви за десерт. Вечерята пък се състои от немазна пържола в гарнитура с киноа или лимец и чаша хубаво червено вино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Your cart is currently empty.