fbpx

Здравето на ставите и костите е от съществено значение за активен и пълноценен начин на живот. За да се грижим за тяхното благосъстояние, винаги сме търсили най-добрите решения. И ето, представяме ви Strong Bones & Osteo Moves №10+ – иновативен продукт, който съчетава в себе си най-ефективните съставки, специално формулирани за подкрепа на ставите и костите.

1. Натурални съставки за оптимално здраве: Strong Bones & Osteo Moves №10+ включва в себе си изцяло натурални съставки, известни със своите благоприятни ефекти върху ставите и костите. Те се подбират с грижа и внимание, за да осигурят най-доброто за вашето здраве.

2. Копър и ким за подпомагане на гъвкавостта: Копърът е известен със своите антиинфламаторни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението в ставите, докато кимът подпомага гъвкавостта и мобилността на ставите.

3. Розмарин за заздравяване на костите: Розмаринът е богат на антиоксиданти, които могат да помогнат за защитата на костите от свободните радикали и за заздравяването на костната тъкан.

4. Борови връхчета за подпомагане на минерализацията на костите: Боровите връхчета са източник на важни минерали като калций и магнезий, които са от съществено значение за здравето на костите и тяхната плътност.

5. Подпомага структурата на ставите с босилек и магданоз: Босилекът и магданозът съдържат вещества, които могат да подпомогнат структурата на ставите и да подобрят тяхната функционалност.

6. Куркума и черен пипер за намаляване на възпалението: Куркуминът, активният съставен елемент в куркумата, е известен със своите антиинфламаторни свойства, които се подпомагат от пиперина от черния пипер, увеличавайки тяхната ефективност.

7. Подпомага здравословния начин на живот: С редовната употреба на Strong Bones & Osteo Moves №10+ вие не само подпомагате здравето на ставите и костите си, но и инвестиране във вашия общ здравословен начин на живот.

8. Етично производство и устойчиви практики: Ние сме ангажирани с етично производство и устойчиви практики, което означава, че всички на

ши продукти се произвеждат със спазване на природата и животните, без използването на вредни химикали или генетично модифицирани организми.

9. Подходящ за вегетарианци и вегани: Съставките в Strong Bones & Osteo Moves №10+ са изцяло растителни, което го прави подходящ за хора, следващи вегетариански или вегански диети. Той предлага възможност за подкрепа на ставите и костите без употреба на продукти от животински произход.

10. Приятен вкус и лесно усвояване: Strong Bones & Osteo Moves №10+ не само е полезен, но и приятен за употреба. Неговият вкусен и ароматен профил го прави удоволствие за консумация, а лесната му усвояемост го прави предпочитан избор за всеки, който се грижи за своето здраве.

11. Гарантирано качество: Всеки продукт от серията Strong Bones & Osteo Moves №10+ е произведен под строг контрол на качеството и безопасността. Гарантираме ви, че всеки капсул е отговаря на най-високите стандарти за чистота и ефективност, за да получите най-доброто за вашето здраве.

12. Специално разработен за ставите и костите: Strong Bones & Osteo Moves №10+ е специално създаден за подпомагане на здравето на ставите и костите. Неговата формула съчетава в себе си натурални съставки, които са известни с благоприятното си въздействие върху ставите и костите, като ги подпомагат и укрепват.

13. Подобрява гъвкавостта и подвижността: С помощта на Strong Bones & Osteo Moves №10+ можете да подобрите гъвкавостта и подвижността на вашите стави. Неговите активни съставки помагат за запазването на еластичността на ставните тъкани, което води до по-голяма гъвкавост и лесно движение.

14. Помага за укрепване на костите: Като част от здравословния ви режим Strong Bones & Osteo Moves №10+ може да помогне за укрепването на костите и поддържането на тяхната плътност. Това е особено важно за хора, които се нуждаят от подкрепа за костите си, като например жените след менопаузата и по-възрастните хора.

15. Подпомага здравето на кръвоносната система: Някои от съставките в Strong Bones & Osteo Moves №10+ имат благоприятно въздействие върху кръвоносната система, като подпомагат циркулацията и подхранването на ставите и костите. Това помага за поддържането на тяхното оптимално функциониране и здраве.

16. Придава енергия и виталност: Като цяло, Strong Bones & Osteo Moves №10+ не само подпомага здравето на ставите и костите, но и придава енергия и виталност на цялото ви тяло. С по-здрави и силни стави и кости вие ще се чувствате по-активни и подготвени да се справите с ежедневните предизвикателства.

Strong Bones & Osteo Moves №10+ е вашата ключова подкрепа за здрави стави и кости. С висококачествените си съставки и научно обоснованата си формула той ви предоставя оптимална подкрепа за вашето благосъстояние. Нека вашите стави и кости бъдат здрави и силни, за да можете да се наслаждавате на пълния си потенциал в живота.

Sale!

Зърнени и мляни

Кимион млян 50g

Original price was: 4.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!
Original price was: 7.99 лв..Current price is: 6.99 лв..
Sale!
Original price was: 3.99 лв..Current price is: 2.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа бяла 250g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа червена 250g

Original price was: 6.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа черна 250g

Original price was: 7.99 лв..Current price is: 5.99 лв..
Sale!

Зърнени и мляни

Кайенски пипер 50g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

Подправки

Дафинов лист 100g

Original price was: 9.99 лв..Current price is: 7.99 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Комплект подправки ПИПЕРКА ТРИО
21.97 лв.
×
Комплект подправки ПИПЕРКА ТРИОЗелен пипер зърна 50g
6.99 лв.
Комплект подправки ПИПЕРКА ТРИОРозов пипер зърна 50g
7.99 лв.
Комплект подправки ПИПЕРКА ТРИОЧерен пипер на зърна 50g
6.99 лв.
Киви сушено 100g
13.98 лв.
×
Мента 50g
9.98 лв.
×
Червен пипер пушен сладък Испания 50g
4.99 лв.
×
Червен пипер сладък La Pastora min. 120 ASTA 50g
2.99 лв.
×
Канела мляна 50g
5.99 лв.
×
Анасон звездовиден 50g
5.99 лв.
×
Бирена мая 100g
9.99 лв.
×
Индийско орехче 3 бр.
5.98 лв.
×
Подправка за скара 50g
3.99 лв.
×
Уасаби на прах /Wasabi Japonica/ 100pct 25g
29.99 лв.
×
Сушени гъби микс 500g
139.98 лв.
×
Кимион зърна 50g
4.99 лв.
×
Карамфил пъпки 50g
19.98 лв.
×
Червена боровинка листа - 40 гр.
2.99 лв.
×
Анасон семе 50g
3.69 лв.
×
Ехинацея - 30 гр.
2.99 лв.
×
Подправка за ребърца 100g
29.98 лв.
×
Жожоба плод - Хинап плод без костилка 70g
19.98 лв.
×
Куркума мляна 50g
7.98 лв.
×
Гарам масала 50g
11.98 лв.
×
Ванилия шушулка 1 брой
13.99 лв.
×
Храна при простуда и грип №8+
15.98 лв.
×
Шийтаке сушени гъби 500g
93.98 лв.
×
Какао тъмно 50g
11.98 лв.
×