fbpx

Актрисата признава, че е поддръжник на здравословен начин на живот и правилно хранене. Диетата и се състои от много зеленчуци и вода. Освен това тя води много активен начин на живот. 

Родена през 1985 година в Израел. На иврит името й означава „вълна”, а фамилията – „брегове на реката”. Тя е дъщеря на учителка и инженер, родени в Израел. Баба й и дядо й по майчина линия са сред оцелелите по време на Холокоста евреи. В родословното й дърво има още полска, австрийска, германска и чешка кръв. Малко след като получава короната на Мис Израел през 2004 година, тя се присъединява към армията.

Обича да тренира усилено. Критиците наричат ​​фигура Гадот безупречна и вярват, че пропорциите на нейното тяло са много хармонични. 

Височината на Гал е 178 см., 

Тегло – около 55 кг., 

Параметри на фигурата – 84-64-84.

Когато гледате филми с участието на Гал Гадот, става ясно, че тя се занимава с няколко спорта. Това заключение може да бъде направено от способността за бой и използване на оръжие. За да се подготви за ролята на Wonder Woman, фигурата на актрисата трябвало да се промени малко: от грациозна и тънка, да стане силна и женствена. Тя включва в графика си не само кардио-натоварвания, йога и силова тренировка, но също така бойни изкуства, кикбокс и скално катерене. 

Гал харесала резултата толкова много, че мисли да продължи да поддържа същата форма. Тя смята, че е била прекалено слаба преди, но сега се чувства силна и хармонична. 

За около  8 месеца работа Гал натрупва 8 кг. мускулна маса. Въпреки, че спазва диета, актрисата вярва, че не е нужно да се ограничавате напълно. Важно е да се използват правилните количества храна.

За да се появи пред аудиторията не тънка, а като една жена с мускулна маса, тя е трябвало да добави голямо количество протеин към менюто си. Нейната дневна диета включва около 1800-2000 калории. Гадот яде много месо и риба със зеленчуци и пие около 4 литра вода дневно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Your cart is currently empty.