fbpx

Черен пипер – Жената харесваща черният пипер, обикновено е красиво и изтънчено създание имащо чаровна външност и бурно-емоционален характер, които никога не е спокоен. Сами се досещате, че си имате работа с доста опасна жена. Тези дами обичат финеса, лукса и деликатното отношение към тях. Когато сте близо до такава персона, винаги имайте едно наум. Бъдете предпазливи и подхождайте нежно и бавно. По природа жените харесващи черният пипер са страстни и поради това внимавайте да не надделеят емоциите при тях пред разума. Проявете внимание и загриженост към тях, издигнете ги на пиедестал и ги обожавайте. Само тогава те ще бъдат щастливи и доволни.

Сладък червен пипер – Жената предпочитаща сладкият червен пипер е здраво стъпила на краката си личност и жива съблазън за всеки мъж. Тя е една от най-специалните и харизматични жени. Тази типаж излъчва стабилност, за каквато само можете да си мечтаете. Силна, уверена и състрадателна. Жената с отношение към червения пипер, няма да остави никой, никога и по никакъв начин в беда. Тя е нежна и грижовна. Има категорично мнение по повечето въпроси и то трудно би се променило. Това е част от силата на характера й. Но внимавайте, колкото и спокойна да ви изглежда на пръв поглед, ако прекалите с добротата й може да изригне, както никога досега. Способна е да се възпламенява бавно, но сигурно и избухва внезапно. Стреми се към баланс в живота. Обича природата и не иска нищо повече от това да живее в комфортна, луксозна и цветна обстановка.

Босилек – Жените харесващи босилекът са чаровнички, могат да ви побъркат не само с чара си, но и с непостоянството и възбуждаща лудост, която крият в себе си. Жената с предпочитанията към босилека е изключително интелигентна и винаги си тежи на мястото. Известна е със своята жизнена природа, енергия, темперамент и желание да живее живота си на макс всеки ден. Те са забавни, креативни, щедри, независими, спонтанни и побеждаващи. Докоснеш ли се веднъж до такава, оставаш завинаги покосен от детското й излъчване.

Мента – Жените обичащи мента са много грижовни. Един от най-добрите избори за всеки мъж. Жената с предпочитания към мента е обгрижваща, нежна и вярна. Тя държи на семейството, приятелите и дома си повече, отколкото някой изобщо може да си представи. Ако успееш веднъж да я спечелиш и тя реши да сподели живота си с теб, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще прави всичко по силите си, за да защитава семейството си от всички опасности и беди.

Розмарин – Жените предпочитащи розмарин са истинска класика. Те съчетават стил, грация и класа в едно. Фина, елегантна и величествена, вдъхваща респект. Където и да се появят, осанката йм действа, като магнит. Всички погледи се насочват към тях, омагьосани от техния неустоим и харизматичен чар са винаги обект на внимание. Веднъж попаднала в ръцете на стабилен мъж, спечелил доверието й, жената със слабост към розмарина се превръща в негова сила и вдъхновение, в негова вярна закрилница до гроб.

Дафинов лист – Жените харесващи дафиновият лист са женствени и подредени. За тях чистотата е издигната в пиедестал. Не харесват, неподредени и разбъркани вещи. Всичко трябва да лъщи от чистота. Този типаж жена е практична, премерена и тактична. Винаги знае какво иска и как да го постигне. Обича хармонията и реда. Три неща могат най-много да я вбесят – хаосът, несправедливостта гладът. Тогава наистина е по-добре да стоите надалеч от нея, за да не почувствате върху себе си пронизващото острие на нейния гняв.

Канела – Жените харесващи канела са истински модни икони. Ще ги познаете по това, че са винаги елегантни и в крак с модата и модните тенденции. Изключителни естети срамежливи и сдържани. В същото време може да бъдат и изключително обсебващи. Този типаж жени са много любопитни и ревниви, искат да знаят, какво правите в почти всеки миг от ежедневието си. За сметка на това пък са много грижовни и отговорни. Много страстни и сексапилни. Тези очарователни жени обожават флирта, така че ако сте влюбен в дама от този типаж, трябва да сте широко скроен.

Лют пипер – Както сами се досещате дамите с предпочитания към лютият пипер са огнени натури. Един не стихващ вулкан от емоции. Никога не знаеш, кога и за какво ще изригне. Думите йм пронизват на секундата, ако някой направи грешката да ги разгневи. Те са диви и не спокойни природа, затова бъдете бдителни и предпазливи, докато се намирате в такава компания. Макар и по-примитивни в някои отношения, техните дълбоки инстинкти е невъзможно да се задържат под контрол. Те са страстна и смели, и много лоялна към мъжа, когото обичат, те са изключителни приятели и непримирими врагове.

Анасон – Жените с предпочитания към анасон са приключенци. Винаги ентусиазирани, положителни, готови за път. Обожават хубавите разговори и разказите за далечни и екзотични страни. Те са гръмогласни, сладкодумни, харизматични и чистосърдечни. Често ги обвиняват в нетактичност, тъй като казват всичко което мислят преди да го обмислят. Каквото са си науми, постига го, каквото и да им коства това. Инати, идеалистични и независими. Обичат външния свят и имат ненаситна жажда за познания. Не се разкривайте пред тях, като отворена книга, колкото по-загадъчни сте в техните очи, толкова по-голям ще е интересът йм към вас. Жените от този типаж не обичат да се концентрират особено много върху емоциите си и не умеят да ги показват. Това обаче не означава, че не са готови на всичко за личното си щастие и любовта.

Чубрица – Жените харесващи чубрицата, като подправка са целеустремени, взискателни и непоклатими в решенията си. Обичат да се налагат, дори когато грешат. Ако един мъж реши да се обвърже с жена с предпочитание към чубрицата, трябва да знае, че тя изглежда доста по-уравновесена и стабилна, отколкото е всъщност. Със своето поведение тя е в състояние да ви убеди, че е твърда, като копие и нищо не би могло да я извади от равновесие. Истината обаче е, че тя постоянно мени настроенията си. Трудно се отпуска в романтична обстановка. Зад хладното й поведение се крие силно физическо желание, което едва ли може да бъде задоволено ей така.

Сминдух – Дамите с предпочитания към сминдуха се открояват от останалите с острия си ум и интелект. Те са креативни, изобретателни, нежни и изумително забавни. Имат изключително развито чувство за справедливост и етичност. Този вида жена знае, какво иска от живота. Прицели ли се веднъж в целта си, тя улучва центъра и с точността на опитен боец. И го прави най-вече благодарение на ловкия си ум и интелигентост.

Бергамонт – Жените чиято слабост е бергамонта са майсторки на любовните игри. Те са идеалните любовници. Свръх чувствителни, те обожават да се наслаждават на физическите усещания. По този начин те винаги постигат, каквото си е наумили. Състрадателни и милостиви са. Често изпитват нужда от разходки в планините и гористите местности, така се ободряват и вдъхновяват. Обичат уюта и са готови на всичко за щастието на семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Черен пипер на зърна 50g
6.99 лв.
×
Розов пипер зърна 50g
7.99 лв.
×
Мечо грозде листа билка - 30 гр.
5.98 лв.
×
Кафе зелено мляно 200g
27.98 лв.
×
Къри люто 100g
27.98 лв.
×
Комплект подправки ХЪШОВЕ
8.97 лв.
×
Комплект подправки ХЪШОВЕШарена Шопска сол 50g
1.99 лв.
Комплект подправки ХЪШОВЕЛют пипер млян 50g
4.99 лв.
Комплект подправки ХЪШОВЕПодправка за шкембе и пача 50g
1.99 лв.
Комплект подправки КОЛЕДА
37.94 лв.
×
Комплект подправки КОЛЕДАПодправка за вино за 1,5литра
15.98 лв.
Комплект подправки КОЛЕДАПодправка за коледни сладки
7.98 лв.
Комплект подправки КОЛЕДАКанела кори касия 50g
13.98 лв.
Подправка за ориз 100g
13.99 лв.
×
Подправка за барбекю 100g
27.98 лв.
×
Чубрица ронена 50g
7.98 лв.
×
Подправка за чушки, пълнени с боб 250 гр
17.98 лв.
×
Подправка за скара 50g
7.98 лв.
×
Джинджифил млян 50g
2.99 лв.
×
Подправка за ребърца 100g
29.98 лв.
×
Кардамон млян 50g
19.98 лв.
×
Червен пипер сладък екстра качество 50g
11.97 лв.
×
Праскова сушена 100g
19.98 лв.
×
Синап бял млян 100g
19.98 лв.
×
Чили кълцано 30000 SHU 250g
19.98 лв.
×
Босилек 50g
3.99 лв.
×
Какао натурално 100g
9.99 лв.
×
Подправка за Ракия
23.98 лв.
×
Универсална подправка за супи и ястия 100g
15.98 лв.
×
Маточина билка - 40 гр.
5.98 лв.
×
Чесън на гранули 50g
1.99 лв.
×
Нашенска подправка без глутамат 100g
9.99 лв.
×
Канела кори касия 50g
6.99 лв.
×
Подправка за телешко 50g
19.98 лв.
×
Котешка стъпка - 30 гр.
5.98 лв.
×