fbpx

Черен пипер – Жената харесваща черният пипер, обикновено е красиво и изтънчено създание имащо чаровна външност и бурно-емоционален характер, които никога не е спокоен. Сами се досещате, че си имате работа с доста опасна жена. Тези дами обичат финеса, лукса и деликатното отношение към тях. Когато сте близо до такава персона, винаги имайте едно наум. Бъдете предпазливи и подхождайте нежно и бавно. По природа жените харесващи черният пипер са страстни и поради това внимавайте да не надделеят емоциите при тях пред разума. Проявете внимание и загриженост към тях, издигнете ги на пиедестал и ги обожавайте. Само тогава те ще бъдат щастливи и доволни.

Сладък червен пипер – Жената предпочитаща сладкият червен пипер е здраво стъпила на краката си личност и жива съблазън за всеки мъж. Тя е една от най-специалните и харизматични жени. Тази типаж излъчва стабилност, за каквато само можете да си мечтаете. Силна, уверена и състрадателна. Жената с отношение към червения пипер, няма да остави никой, никога и по никакъв начин в беда. Тя е нежна и грижовна. Има категорично мнение по повечето въпроси и то трудно би се променило. Това е част от силата на характера й. Но внимавайте, колкото и спокойна да ви изглежда на пръв поглед, ако прекалите с добротата й може да изригне, както никога досега. Способна е да се възпламенява бавно, но сигурно и избухва внезапно. Стреми се към баланс в живота. Обича природата и не иска нищо повече от това да живее в комфортна, луксозна и цветна обстановка.

Босилек – Жените харесващи босилекът са чаровнички, могат да ви побъркат не само с чара си, но и с непостоянството и възбуждаща лудост, която крият в себе си. Жената с предпочитанията към босилека е изключително интелигентна и винаги си тежи на мястото. Известна е със своята жизнена природа, енергия, темперамент и желание да живее живота си на макс всеки ден. Те са забавни, креативни, щедри, независими, спонтанни и побеждаващи. Докоснеш ли се веднъж до такава, оставаш завинаги покосен от детското й излъчване.

Мента – Жените обичащи мента са много грижовни. Един от най-добрите избори за всеки мъж. Жената с предпочитания към мента е обгрижваща, нежна и вярна. Тя държи на семейството, приятелите и дома си повече, отколкото някой изобщо може да си представи. Ако успееш веднъж да я спечелиш и тя реши да сподели живота си с теб, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще прави всичко по силите си, за да защитава семейството си от всички опасности и беди.

Розмарин – Жените предпочитащи розмарин са истинска класика. Те съчетават стил, грация и класа в едно. Фина, елегантна и величествена, вдъхваща респект. Където и да се появят, осанката йм действа, като магнит. Всички погледи се насочват към тях, омагьосани от техния неустоим и харизматичен чар са винаги обект на внимание. Веднъж попаднала в ръцете на стабилен мъж, спечелил доверието й, жената със слабост към розмарина се превръща в негова сила и вдъхновение, в негова вярна закрилница до гроб.

Дафинов лист – Жените харесващи дафиновият лист са женствени и подредени. За тях чистотата е издигната в пиедестал. Не харесват, неподредени и разбъркани вещи. Всичко трябва да лъщи от чистота. Този типаж жена е практична, премерена и тактична. Винаги знае какво иска и как да го постигне. Обича хармонията и реда. Три неща могат най-много да я вбесят – хаосът, несправедливостта гладът. Тогава наистина е по-добре да стоите надалеч от нея, за да не почувствате върху себе си пронизващото острие на нейния гняв.

Канела – Жените харесващи канела са истински модни икони. Ще ги познаете по това, че са винаги елегантни и в крак с модата и модните тенденции. Изключителни естети срамежливи и сдържани. В същото време може да бъдат и изключително обсебващи. Този типаж жени са много любопитни и ревниви, искат да знаят, какво правите в почти всеки миг от ежедневието си. За сметка на това пък са много грижовни и отговорни. Много страстни и сексапилни. Тези очарователни жени обожават флирта, така че ако сте влюбен в дама от този типаж, трябва да сте широко скроен.

Лют пипер – Както сами се досещате дамите с предпочитания към лютият пипер са огнени натури. Един не стихващ вулкан от емоции. Никога не знаеш, кога и за какво ще изригне. Думите йм пронизват на секундата, ако някой направи грешката да ги разгневи. Те са диви и не спокойни природа, затова бъдете бдителни и предпазливи, докато се намирате в такава компания. Макар и по-примитивни в някои отношения, техните дълбоки инстинкти е невъзможно да се задържат под контрол. Те са страстна и смели, и много лоялна към мъжа, когото обичат, те са изключителни приятели и непримирими врагове.

Анасон – Жените с предпочитания към анасон са приключенци. Винаги ентусиазирани, положителни, готови за път. Обожават хубавите разговори и разказите за далечни и екзотични страни. Те са гръмогласни, сладкодумни, харизматични и чистосърдечни. Често ги обвиняват в нетактичност, тъй като казват всичко което мислят преди да го обмислят. Каквото са си науми, постига го, каквото и да им коства това. Инати, идеалистични и независими. Обичат външния свят и имат ненаситна жажда за познания. Не се разкривайте пред тях, като отворена книга, колкото по-загадъчни сте в техните очи, толкова по-голям ще е интересът йм към вас. Жените от този типаж не обичат да се концентрират особено много върху емоциите си и не умеят да ги показват. Това обаче не означава, че не са готови на всичко за личното си щастие и любовта.

Чубрица – Жените харесващи чубрицата, като подправка са целеустремени, взискателни и непоклатими в решенията си. Обичат да се налагат, дори когато грешат. Ако един мъж реши да се обвърже с жена с предпочитание към чубрицата, трябва да знае, че тя изглежда доста по-уравновесена и стабилна, отколкото е всъщност. Със своето поведение тя е в състояние да ви убеди, че е твърда, като копие и нищо не би могло да я извади от равновесие. Истината обаче е, че тя постоянно мени настроенията си. Трудно се отпуска в романтична обстановка. Зад хладното й поведение се крие силно физическо желание, което едва ли може да бъде задоволено ей така.

Сминдух – Дамите с предпочитания към сминдуха се открояват от останалите с острия си ум и интелект. Те са креативни, изобретателни, нежни и изумително забавни. Имат изключително развито чувство за справедливост и етичност. Този вида жена знае, какво иска от живота. Прицели ли се веднъж в целта си, тя улучва центъра и с точността на опитен боец. И го прави най-вече благодарение на ловкия си ум и интелигентост.

Бергамонт – Жените чиято слабост е бергамонта са майсторки на любовните игри. Те са идеалните любовници. Свръх чувствителни, те обожават да се наслаждават на физическите усещания. По този начин те винаги постигат, каквото си е наумили. Състрадателни и милостиви са. Често изпитват нужда от разходки в планините и гористите местности, така се ободряват и вдъхновяват. Обичат уюта и са готови на всичко за щастието на семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Your cart is currently empty.