fbpx

При бързото дишане окисляването на кръвта става бързо, поради което част от нея не може да се пречисти, горението в организма става неправилно и тогава част от горителните материали не могат да изгорят и се натрупват във вид на утайки по артериите и вените.

За да се пречисти кръвта ти, ще задържаш по-дълго време въздуха в дробовете си.

Който не диша дълбоко, не може да възприеме новите идеи.

Във въздуха има един нов елемент, който сега навлиза. Той е толкова лек, че навсякъде влиза и никъде не остава. С новото дишане ние ще възприемем този елемент. Чрез новото дишане алхимиците са търсели начин да удължат живота. При новото дишане трябва дълго време да задържаш въздуха и дълго да го издишваш.

Колкото по-дълго може да задържате въздуха в дробовете, толкова по-силен човек ще станете.

Някои се страхуват да дишат, за да не изстиват. Щом дишате и изстивате, това показва, че дишането не е пълно и е бързо. Медленно, полека дишайте, в една минута най-много три вдишки да направите. Когато е топло времето, може и повече вдишки в минута да вземете.

Цяла година, като дишате поне по десет минути на ден, ще бъдете здрави. Ако при яденето не бързате и дъвчете добре храната си, ще бъдете здрави. Ако всяка вечер измивате краката си с топла вода, цялата година ще бъдете здрави. Ако никак не се тревожите, ще бъдете здрави.

Във въздуха има известна животворна енергия, която помага за пречистването на кръвта. Дишането се подчинява на закони също. Ако човек диша плитко, той не може да се ползува от приетия въздух; ако диша дълбоко, въздухът, който приема, ще извърши добра работа; не само да приема въздуха бавно и дълбоко, но и да го изпуща бавно.

Колкото повече задържате въздуха в дробовете, толкова по-добре. Има хора, които могат до половин час да задържат въздуха, но за това се изискват дълги години упражнения. Дишането трябва да се прави тихо, спокойно, безшумно, от никого незабележимо.

Ние ядем повече, отколкото трябва и дишаме повече, но не колкото трябва. Бог прави само една вдишка и една издишка. Като издишва, и прави цяла вселена. След това вдишва, докато се завърши цялото Битие. Вдъхне ли, всичко поправя. Вие двадесет пъти в минутата вдишвате и издишвате и искате да бъдете като Бога. Задържате ли въздух в дробовете си до един час, много можете да постигнете. Един светия може до двадесет минути да задържа въздух, а пък най-напредналите светии могат до една седмица да го задържат. Дишането за такива светии е работа.

Ние дишаме чрез дробовете и чрез порите си, но има хора, които са постигнали вътрешно дишане чрез астралното и умственото си тяло. Някои могат да задържат въздуха в дробовете си повече от половин час. Светът ще се оправи чрез дишане.

Навсякъде и всякога дишайте дълбоко.

Като вървите по улиците или в гора, дето въздухът е чист, отвреме-навреме се спирайте, да поемете дълбоко въздух. Ако вървите бързо, без спиране и поемане на въздух, това показва, че има нещо ненормално в дихателната ви система.

В дробовете има растителни клетки, които се нуждаят от въглена киселина и затова чрез дълбокото дишане, чрез задържане на въглена киселина в дробовете, тези растителни клетки се засилват и продължават своя живот. Като задържа въглената киселина за по-дълго в дробовете си, човек засилва растителните клетки в себе си. А засили ли ги, той е здрав.

Sale!

Зърнени и мляни

Кимион млян 50g

Original price was: 4.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!
Original price was: 7.99 лв..Current price is: 6.99 лв..
Sale!
Original price was: 3.99 лв..Current price is: 2.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа бяла 250g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа червена 250g

Original price was: 6.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа черна 250g

Original price was: 7.99 лв..Current price is: 5.99 лв..
Sale!

Зърнени и мляни

Кайенски пипер 50g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

Подправки

Дафинов лист 100g

Original price was: 9.99 лв..Current price is: 7.99 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Your cart is currently empty.