fbpx

ИСТИНАТА е тази: не само съвременните изследвания показват, че отрицателният заряд помага и дава добри резултати при преодоляване на различни заболявания. Но този факт е отбелязан и в редица исторически документи, събирани в продължение на столетия.

И така, какво представляват акумулиращите дражета на компания APL и по каква технология се произвеждат?

Технологията Acumullit SA (Акумулиране на сила) за първи път е разработена от италианския учен биохимик Джовани Густо – в биохимичната лаборатория “Vita Eterna” (Верона, Италия). Резултатите от многогодишната практика показват, че тази технология заема особено място в съвременната профилактична медицина. При нея за първи път в хранителната промишленост е приложена екстракция на биологично-активните вещества чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд.

При използването на тази технология, в момента на екстрахирането всички биологично-активни вещества се разпадат на миниатюрни нано-частици, които са заредени с отрицателен заряд. По време на процеса биологично-активните вещества се капсуловат в дражето във вид на множество миниатюрни нано обвивки. Готовият продукт – вече като акумулиращо драже, мигновено се полага във вакуумната опаковка на блистера и по този начин се избягва всякакво окисляване от околната среда. С тази технология максимално се съхраняват полезните природни свойства на биологично-активните вещества до тяхната употреба.       

Акумулиращото драже в нано-обвивка, заредено с отрицателен заряд и съдържащо биологично активните вещества, попада сублингвално (подезично, от лат. sub – под и lingua – език, фармакологичен термин, който означава приемане на препарати, като се поставят под езика) в устната кухина. Съставките на дражето за секунди навлизат в кръвообращението, тъй като поставени под езика, се абсорбират веднага. 

И още нещо – акумулиращи дражета в нано-обвивка, заредени отрицателно и всмукани в кръвта, като интелигентен продукт, мигновено откриват именно болната клетка Т. е. тази, която има най-малък отрицателен заряд. През мембраната на клетката активните вещества от дражето проникват в нейното ядро и я зареждат с необходимия й отрицателен заряд. И в същото време я насищат с биологично-активните вещества, които се съдържат в тях. Това моментално поражда ефект на регулиране и на регенериране на клетката. С две думи – произтича двоен ефект: от една страна клетката се поляризира-балансира и от друга – се насища с всички необходими полезни природни вещества.

Sale!

Зърнени и мляни

Кимион млян 50g

Original price was: 4.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!
Original price was: 7.99 лв..Current price is: 6.99 лв..
Sale!
Original price was: 3.99 лв..Current price is: 2.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа бяла 250g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 3.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа червена 250g

Original price was: 6.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

За сладкарството

Киноа черна 250g

Original price was: 7.99 лв..Current price is: 5.99 лв..
Sale!

Зърнени и мляни

Кайенски пипер 50g

Original price was: 5.99 лв..Current price is: 4.99 лв..
Sale!

Подправки

Дафинов лист 100g

Original price was: 9.99 лв..Current price is: 7.99 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Карамфил млян 50g
8.99 лв.
×
Анасон семе 50g
3.69 лв.
×
Киноа бяла 250g
3.99 лв.
×
Анасон звездовиден 50g
11.98 лв.
×
Тика масала 50g
11.98 лв.
×
Джоджен 100g
15.98 лв.
×
Мастикова смола от остров Хиос - 20 гр
25.99 лв.
×
Нашенска подправка без глутамат 100g
9.99 лв.
×
Папая сушена 100g
9.99 лв.
×
Сумак 50g
7.98 лв.
×
Мента билка - 40 гр.
2.99 лв.
×
Ленено семе 50g
1.49 лв.
×
Киноа черна 250g
5.99 лв.
×
Подправка за картофи 120g
9.99 лв.
×