fbpx

ИСТИНАТА е тази: не само съвременните изследвания показват, че отрицателният заряд помага и дава добри резултати при преодоляване на различни заболявания. Но този факт е отбелязан и в редица исторически документи, събирани в продължение на столетия.

И така, какво представляват акумулиращите дражета на компания APL и по каква технология се произвеждат?

Технологията Acumullit SA (Акумулиране на сила) за първи път е разработена от италианския учен биохимик Джовани Густо – в биохимичната лаборатория “Vita Eterna” (Верона, Италия). Резултатите от многогодишната практика показват, че тази технология заема особено място в съвременната профилактична медицина. При нея за първи път в хранителната промишленост е приложена екстракция на биологично-активните вещества чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд.

При използването на тази технология, в момента на екстрахирането всички биологично-активни вещества се разпадат на миниатюрни нано-частици, които са заредени с отрицателен заряд. По време на процеса биологично-активните вещества се капсуловат в дражето във вид на множество миниатюрни нано обвивки. Готовият продукт – вече като акумулиращо драже, мигновено се полага във вакуумната опаковка на блистера и по този начин се избягва всякакво окисляване от околната среда. С тази технология максимално се съхраняват полезните природни свойства на биологично-активните вещества до тяхната употреба.       

Акумулиращото драже в нано-обвивка, заредено с отрицателен заряд и съдържащо биологично активните вещества, попада сублингвално (подезично, от лат. sub – под и lingua – език, фармакологичен термин, който означава приемане на препарати, като се поставят под езика) в устната кухина. Съставките на дражето за секунди навлизат в кръвообращението, тъй като поставени под езика, се абсорбират веднага. 

И още нещо – акумулиращи дражета в нано-обвивка, заредени отрицателно и всмукани в кръвта, като интелигентен продукт, мигновено откриват именно болната клетка Т. е. тази, която има най-малък отрицателен заряд. През мембраната на клетката активните вещества от дражето проникват в нейното ядро и я зареждат с необходимия й отрицателен заряд. И в същото време я насищат с биологично-активните вещества, които се съдържат в тях. Това моментално поражда ефект на регулиране и на регенериране на клетката. С две думи – произтича двоен ефект: от една страна клетката се поляризира-балансира и от друга – се насища с всички необходими полезни природни вещества.

Sale!
Sale!

За сладкарството

Киноа бяла 250g

3.99 лв.
Sale!

За сладкарството

Киноа червена 250g

4.99 лв.
Sale!

За сладкарството

Киноа черна 250g

5.99 лв.
Sale!

Зърнени и мляни

Кайенски пипер 50g

4.99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!
Cart
Your cart is currently empty.